luni, 13 mai 2013

Inceput de saptamana cu gust de vara si chef de lucru..

Leave a Comment

Dupa zilele de sarbatoare  in care singurele momente de criza  au fost in proiectele " Masa de Pasti" si "Curatenia de Primavara", ne intoarcem cu energie multa si chef de vacanta la serviciu.


Mai sunt 7 zile pana la tragerea la sorti a premiilor dedicate angajatilor din IT&servicii care  participa la prima etapa a cercetarii Harta multumirii angajatilor romani din IT.


Poti participa la un webinar gratuit despre "Cum poti castiga suplimentar facand proiecte la care iti place sa lucrezi",  sa inveti o prima lectie despre tehnicile practicate de un profesionist in ale biliardului, sa intri alaturi de Crilia pe taramul dezvoltarii personale sau sa primesti una din cele 7 carti menite sa te ajute sa te cunosti mai bine, pe Tine, cel de maine!            

 Cercetarea abordează planul profesional ca pe o călătorie în care fiecare angajat şi angajator caută să se bucure de echilibru şi dezvoltare; în acest sens  ajută  înainte de a porni la drum, consultarea unei hărţi cu obiectivele de  făcut, costurile cele mai rezonabile pentru dezvoltare şi activităţile care aduc satisfacţie la serviciu.



Pentru a identifica această hartă în industria IT din România, este nevoie de ajutorul angajaţilor şi angajatorilor din industria de software şi sevicii. Pana acum au participat la prima etapa a studiului, 697 de angajati.
Ce urmeaza?
Sa participam la TEDx si Online Career Day, sa va povestim de initiativa noastra si sa va invitam sa va alaturati demersului  nostru de a construi din experienta practica, harta multumirii angajatilor romani din IT&C.
Deci... cu investitia ta minima de 10-15 minute necesare participarii la studiu, poti sa primesti premii si rezultate utile in dezvoltarea ta personala. Daca lucrezi in IT, te rugam sa acorzi acest timp pentru a completa urmatorul chestionar: http://goo.gl/KWYsM



Cercetare desfăşurată cu sprijinul:
     



          







0 comentarii: