vineri, 16 martie 2012

Open AGILE la Iasi

Leave a Comment
Pe 31 martie, la hotel Ramada va avea loc conferinta Open Agile Romania. Este prima conferinta despre Agile organizata in Iasi si va recomand sa participati.

Tema de anul acesta este

Agile & Lean: What We’ve Learned.

Cine vorbeste si care sunt subiectele, puteti afla de pe site-ul evenimentului: www.openagile.ro


Cateva cuvinte despre organizatori si istorie: Maria Diaconu este sufletul acestei initiative si cea care organizeaza conferintele Open Agile in Romania. Conferintele anterioare au avut loc in Bucuresti, unde au inceput din 2009. Au fost trei teme diferite, iar invitatii au avut fost nume importante in Agile: Ken Schwaber, Jurgen Appelo, David Hussman, Corey Haines, Alexandru Bolboaca, Rachel Davies, Janet Gregory, Andrea Provaglio. Mai multe despre istorie aici. Cei care au sustinut financiar aceasta initiativa sunt cei de la Mosaic Works. Personal, ii apreciez foarte mult pentru ceea ce fac.

In Iasi, Stefan Bargaoanu de la FITS, a organizat comunitatea si sustine intalnirile celor implicati sau interesati de Agile in companiile din Iasi. Daca vreti sa va inscrieti in Iasi Agile Group, o puteti face aici. Incerc sa particip la meetups, chiar daca nu am experienta deocamdata, ci doar mult interes. Comunitatea AgileWorks din Iasi are pana acum 65 de membri. Intalnirea precedenta a avut loc la Endava, iar oaspete de onoare a fost Maria Diaconu.

Va recomand calduros sa va inscrieti la conferinta, chiar daca implica si ceva costuri. Ne vedem acolo...

0 comentarii: