marți, 31 iulie 2012

1 an de blogging. Urmeaza inca unul.

1 comment
Acum 1 an am inceput aventura Blogger cu un articol despre Talent Management.
Imagine de pe valicu.info

Am scris despre multe subiecte, am vazut cu surprindere ca am avut audienta si chiar unele comentarii.
Mi-am regasit o pasiune din adolescenta, aceea de a scrie, am inceput sa vorbesc in public si am reusit sa imi sistematizez o serie de idei, pe care eu personal le-am inteles mai bine. Am pornit si un blog intern in compania in care lucrez, ca sa nu mai vorbesc ca am inteles ceva mai bine Social media.
Sper ca si unii dintre voi, cei care citesc, sa fi adoptat unele dintre ideile distribuite.

Carte Noua va ramane o platforma de idei si in anul urmator, in care voi aduce posturi de la invitati. Daca nu ne cunoastem si ati vrea sa publicati pe www.cartenoua.com. va rog sa ma contactati la gabi@cartenoua.com. Atat timp cat exista un continut relevant, sunteti bineveniti.

Imi propun sa scriu in urmatorul an mai multe despre construirea unei cariere, despre managementul echipelor si a oamenilor, despre intraprenoriat si antreprenoriat, despre educatie. Si despre altele, asa cum am scris putin despre politica, implicare sociala, interviuri si cultura organizationala, atunci cand temele din societate m-au preocupat.

Sper sa pot tine un articol regulat, cum a fost articolul de duminica, mai ales cu ajutorul unor posturi ale colaboratorilor.

Multumesc pentru vizite! Va astept din nou pe blog...

1 comentarii:

Andrei spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.