duminică, 28 octombrie 2012

Code Camp in 10 noiembrie

Leave a Comment
Am mai scris despre Code Camp pe unde am apucat si recunosc ca mi se pare un eveniment deosebit. Cei cativa entuziasti care stau in spatele organizarii nu mai au nevoie de publicitate, asa ca nu ii voi aminti aici.
Anul acesta, evenimentul ia o amploare frumoasa, daca ma gandesc la faptul ca vor fi 4 prezentari in paralel, pe 4 clustere de subiecte diferite, dar complementare.
iasi.codecamp.ro
Mi se pare interesant numarul mare de sponsori, 11 de toti. Care acopera cheltuielile de inchiriere ale unui asemenea spatiu cum este hotel Ramada, unde vor fi ocupat 4 sali de conferinte, o zi intreaga, plus ca vor fi si premii distribuite in fiecare dintre prezentarile sustinute (nu va spun mai multe, sunt gadgeturi mici, carti, chestii bune pentru voi ce veti participa).

Anul acesta, exista un focus puternic pe tehnologii mobile (HTML5, introduce in iPhone development si Android, Windows Phone, Qt for Mobile), dar si pe metode de dezvoltare de tip Agile (Kanban, rolul testerului in proiecte Agile) sau Continous Delivery.
Track-ul de Web e bine reprezentat, cu subiecte legate de aplicatii web, ceva tehnologii noi de Java si o zona de enterprise.
In fine, puteti sa va uitati si singuri pe agenda. O sa ma gasiti si pe mine, pe track-ul care nu e strict legat de programare. De data asta voi vorbi despre harta de cariera si deciziile pe care trebuie sa le ia un profesionist. Fie el programator, business analyst, project manager sau manager de echipa.

Nu va dezvalui decat un screen shot din Prezi-ul meu, pe care il voi face, bineinteles, public deindata ce evenimentul ia sfarsit. V-am obisnuit cu postari live, asa ca in 2 saptamani veti vedea pe pagina de facebook (www.facebook.com/carte.noua) si pe blog impresii si concluzii, inclusiv un scurt rezumat al celor 30 de minute ale prezentarii. Ma bazez pe smartphone mai mult decat la Open Agile. :)
Cu un click, se face lizibila.

Sa nu uit, INREGISTRATI-va inainte. Aici.  Nu mai e cazul. S-au inchis deja inscrierile.

Stati pe aproape, revin cu un scurt rezumat si comentarii pe marginea evenimentelor cu IT-isti din toamna asta. Si cu ce misca pe piata locala in materie de angajari, ca urmare a miscarilor de trupe ;-)




0 comentarii: