duminică, 18 noiembrie 2012

Prima seara Carte Noua - la Carturesti, in Iulius Mall

Leave a Comment
Vineri, 23 noiembrie, voi fi pentru prima data in situatia de a vorbi in public fara a avea un eveniment care sa sustina audienta.
E o provocare pentru mine, sa verific daca acele concepte pe care mi le imaginez drept utile si cateodata surprinzatoare au, de fapt, aderenta pe care o astept.
Cum va spuneam, in urmatoarela 12-18 luni, voi pilota in astfel de exercitii, conceptele pe care mai apoi le voi transforma in servicii cu plata. Bineinteles, cu conditia sa fie si corecte, validate si acceptate.

Despre ce e vorba de fapt? In destule cazuri aud ca oamenii nu stiu exact ce vor de la un job. Mai mult, nu numai cei care sunt in pozitia sa aplice pentru un job sunt nemultumiti de acest lucru, dar si potentialii angajatori. Situatia persista de ceva timp si se pare ca nu exista prea multi recruteri care sa reprezinte interesul celor care isi cauta jobul potrivit. In companii mai mari, exista in departamentul de resurse umane consultanti care pot sa ajute in clarificarea prioritatilor si definirea viselor. Dar la nivel statistic, aceste cazuri sunt rare si, de obicei, oportunitatea nu este folosita la maxim de cei care lucreaza acolo.
Sa vedem daca discutia de vineri va ajuta cu ceva. Posterul evenimentului il gasiti mai jos.
In plus, va invit sa confirmati participarea prin Facebook. Exista acolo o pagina a evenimentului.


0 comentarii: