vineri, 4 mai 2012

Online Career Day - Iasi, 23 mai 2012

2 comments
ODO organizeaza anual Online Career Day. Este un eveniment care isi propune sa deschida ochii celor care urmaresc sa faca o cariera in domeniu, cu vorbitori din comunitatea ieseana. Anul acesta se va organiza pe 23 mai, incepand cu ora 17, la Ateneul Tatarasi.

Anul acesta am privilegiul sa vorbesc despre cum devine un CV mai credibil in ochii angajatorului, la invitatia lui Cristi Lucan (Event manager). E o provocare sa ma limitez la cele 25 de minute, dupa ce sambata trecuta am avut ocazia sa petrec mai bine de 2 ore impreuna cu circa 30 de studenti la Poli, cu care am discutat despre ce poate influenta in mod pozitiv cariera. Nu sunt cel mai experimentat pe online (e un hobby ce s-a aprins de vreun an), dar sper ca experienta si ideile legate de recrutare ii vor ajuta pe cei ce asculta.

Recomand evenimentul, atat pentru informatiile pe care le puteti afla (mai multe despre program, aici), cat si pentru networking si ocazia de a pune intrebari.

2 comentarii:

Dragos Cojocaru spunea...

Frumos Gabi!
Ce alte teme vor mai fi abordate ?
aaaa
Chiar imi place blogul tau!!
Dragos

Gigi de la Scularie spunea...

Merci, Dragos!

Branding personal, decizii de cariera, amestecul de online si offline pentru cariera. :)
http://careerday.ro/program/
In principiu, lucruri despre gestionarea carierei in Online. Dar cred ca sunt valabile si pentru orice meserie ponturile.