sâmbătă, 30 martie 2013

Sa nu uiti, sa nu uiti... despre studiul Jobul Ideal

Leave a Comment


Cu valul lucrurilor de facut din fiecare zi..am cazut si eu victima "maine voi..." si m-am dedat pacatelor amanarii!..

Am amanat sa va povestesc mai in detaliu ce s-a mai intamplat cu harta multumirii angajatilor care lucreaza in aria dezvoltarii de software..ce am mai aflat de pe la altii si ..ce aveti voi de castigat daca imi oferiti 10-15 minute din timpul vostru pentru participarea la studiu!

Pe principiul "nu lasa pe maine ce poti face azi", impartasesc cu voi "epifaniile" noastre din ultimele zile (cam 2 saptamani la numar) de cand am lansat invitatia participarii la identificarea job-ului ideal:
  • au raspuns  200 de angajati, au mai ramas 800 de intrebat.
  • majoritatea respondentilor sunt din multinationale si companii private romanesti.
  • Facebook-ul si blogg-ingul functioneaza in promovare, iar networking-ul ( a cunoaste pe cineva care cunoaste pe cineva) a fost cel mai eficient canal. Sper sa schimbam asta in perioada urmatoare.
  • 10% dintre ei au solicitat si primit recomandari privind "look-ul" CV-ului lor
  • mai sunt 18 zile din timpul destinat primei sesiuni de completare


Va promiteam ca povestesc despre epifania mea : daca initial credeam ca 10-15 minute din timpul vostru pentru participarea la studiu  este un interval rezonabil, acum simt ca si noi prin invitatia participarii la studiu..cerem timp! Iar hoti de timp sunt foarte multi...

Si e important sa aflati care este acel "return of investment" oferit pentru timpul acordat?
 Rezultate si experiente

Rezultate:

  • Pentru ca..vei primi informatii actuale despre factorii care aduc satisfactie maxima in job
  • Pentru ca...rezultatele studiului vor reflecta experienta a 1000 de colegi romani din IT care lucreaza in companii cu care poate la un moment dat vei ajunge si tu sa colaborezi
  • Pentru ca...odata ce ai informatii, poti face alegeri cu sanse mai mari de progres
  • Pentru ca ..fiecare participant poate primi recomandari pentru imbunatatirea CV-ului; trimite CV-ul la cristina.frincu@psih.uaic.ro si in maxim 2 zile vei primi sugestii care sa-ti faca CV-ul mai atractiv si usor de citit. Mentioneaza in email ca participi la studiu.
Prin tragere la sorti, sunt oferite  premii pentru  experiente de dezvoltare personala:

  • Ni s-a alaturat  CRILIA in initiativa de a oferi valoare adaugata celor care investesc timp pentru participarea la studiu, asa ca intre aprilie si iunie, la o sesiune de training de dezvoltare personala va putea participa gratuit si unul dintre participantii la studiu.
Am participat la "Seri cu gust de training", realizate cu mult profesionalism si pasiune de echipa CRILIA  asa ca sunt convinsa ca si training-urile sunt pe masura.  Participa la cercetare si prin tragere la sorti, poti sa fii tu cel care ne povesteste despre cum a fost la training.

Cristi este  un specialist pe care il recomanda munca sustinuta, certificarile si portofoliul de clienti cu care a lucrat si cu care/pentru care a reusit sa aduca castiguri importante pe o piata inca nu foarte exploatata la noi : mediul online si marketing afiliat.
16 dintre participantii la studiu pot participa la un webinar despre activitati pe care le facem in timpul liber..si din care putem castiga si bani!
  • O lectie de initiere in tehnicile biliardului - Ciprian Munteanu, reprezentant al Federatiei Romane de Biliard, organizator si participant la numeroase concursuri de biliard in orasele din tara si de prin vecini, va oferi unuia dintre participantii la studiu un curs introductiv despre rationamentele pe care un jucator profesionist si le asuma in momentul in care vrea sa castige concursul!

Deci... cu investitia ta minima de 10-15 minute necesare participarii la studiu, poti sa primesti premii si rezultate utile in dezvoltarea ta personala. Daca lucrezi in IT, te rugam sa acorzi acest timp pentru a completa urmatorul chestionar: http://goo.gl/KWYsM






Cercetare desfăşurată cu sprijinul:
      



          








0 comentarii: