miercuri, 27 martie 2013

Seminar Carte Noua la Carturesti in cadrul JobShop (organizat de BEST Iasi)

Leave a Comment

Cum va ziceam, ne intalnim din nou in oras. Intr-o locatie draga mie.

Scriu pe blog pentru ca mi-am dorit sa ii ajut pe altii sa isi descopere drumul potrivit in cariera. Vorbesc in public tot din pasiune si din dorinta de a sprijini limpezirea perspectivei pentru oricine se afla in dilema. Stiu ca sunt mai pregatit sa ma raportez la industria IT, dar am aflat ca unele lectii se aplica in toate contextele.
Despre ce e vorba de fapt?
In destule cazuri aud ca oamenii nu stiu exact ce vor de la un job. Mai mult, nu numai cei care sunt in pozitia sa aplice pentru un job sunt nemultumiti de acest lucru, dar si potentialii angajatori.
Situatia persista de ceva timp si se pare ca nu exista prea multi recruteri care sa reprezinte interesul celor care isi cauta jobul potrivit. In companii mai mari, exista in departamentul de resurse umane consultanti care pot sa ajute in clarificarea prioritatilor si definirea viselor. Dar la nivel statistic, aceste cazuri sunt rare si, de obicei, oportunitatea nu este folosita la maxim de cei care lucreaza acolo.
Voi vorbi despre 21 de idei care m-au ajutat pe mine sa inteleg ce imi doresc de la cariera mea, 21 de idei pe care le folosesc atunci cand iau decizii legate de cariera altora, 21 de idei pe care le cred utile tuturor celor care muncesc.
Sambata, 6 aprilie, la ora 16.30, va invit sa ne intalnim din nou, la Carturesti, in Iulius Mall, pentru o ora si jumatate de discutii. Poate fi si mai mult, gazdele au ceai si cafea, sa ne udam gatlejul in caz ca nu mai putem vorbi, eu voi aduce cu mine buna dispozitie, energie si 21 de idei pentru cariera voastra.
Daca vreti sa va anuntati prezenta, accesati linkul organizatorilor - BEST IASI, inscrieti-va si veti putea participa la tragerea la sorti ad-hoc pentru o carte (nou nouta), pe care sa o folositi legat de subiectul "alegerea jobului"
De asemenea, puteti urmari evenimentul pe pagina de facebook CarteNoua: http://www.facebook.com/CarteNouaCOM si pe pagina evenimentului











0 comentarii: