vineri, 15 noiembrie 2013

Testcamp made in Iasi

3 comments
Dragilor,
maine este Testcamp. Pentru prima data in Iasi, comunitatea se aduna. Sunt 20 de speakeri, s-a lucrat mult in echipa. Il stiu pe Dani, pe Codrin, pe Crina, pe Adi, il urmaresc online pe Valy Greavu. Sunt mai multe firme care au bagat un leu in asta, inca de la prima editie.
Lucrurile se misca. Florin, Dan si Gabi au deja greutate cu CodeCamp, agilistii au o mica adunare, ca si Business Analystii (Iavi pare a fi sufletul petrecerii). Va jur ca i-am vazut si pe manageri ca se aduna, desi oleaca mai putini. Probabil ca din 5-6000 de developeri din Iasi, nu sunt mai mult de 300 de manageri.

Deci, le urez succes celor de la TestCamp, sa ajunga cel putin la 10 editii si sa aduca tot mai multi speakeri valorosi. Daca nu v-ati inscris inca, eu zic sa incercati totusi maine sa treceti pe la Ramada. Poate mai renunta unii si va lasa pe voi. Ori urmariti editia urmatoare.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Orice sindrofie profesionala e mai mult decat binevenita. Intr-adevar, Codecamp-ul e veteran, BA-ii se intalnesc si ei, sunt si cateva user groups , dar nu e chiar prima data cand comunitatea testerilor din Iasi se aduna. E doar prima data cand se aduna la un eveniment format din de conferinte.

Gigi de la Scularie spunea...

Deci, cu atat mai bine.
Impresia mea e ca o serie de prelegeri e mai utila decat o intalnire. Rasuna valea mai bine...

Marius spunea...

Frumos start ... se vede ca au folosit o reteta de succes. Interes, pasiune, sustinere, tot ce trebuie. Le doresc cat mai multe editii si sa nu uite de ce/ pentru cine fac asta.